Siirry sisältöön

Helena Puolakka, ravintolanjohtaja, Savoy

Suomen kansainvälisesti arvostetuimpia keittiömestareita. Työskennellyt muun muassa kahdessa kolmen Michelin-tähden ravintolassa: keittömestarina La Tante Clairessa Lontoossa ja Pierre Gagnairen kanssa Hotel Balzacissa, Pariisissa. helena@financier.fi

Eero Vottonen, keittiöpäällikkö, Palace

Yksi Suomen palkituimmista keittiömestareista. Vuoden kokki (2012), Global Chef Challenge -voittaja (2016), Nordic Chef Challenge -voittaja (2017), Bocuse d’Or -kilpailussa 6. sija (2017), Kokkien Kokki (2017). eero@financier.fi

Saku Tuominen, luova johtaja

Monessa mukana ollut yrittäjä, innovaattori ja kirjailija. Saku on ollut osakkaana kahden Michelin-tähden ravintolassa Chez Dominiquessa Helsingissä ja toiminut sekä Royal Ravintoloiden että Nordic Hospitality Partnersin hallituksessa. saku@financier.fi

Jyrki Sukula, sisäinen tarkastaja

Koko Suomen tuntema ja rakastama keittiömestari, ravintoloitsija, ruoka-alan yrittäjä, viinintekijä, konsultti, kirjailija ja tv-tähti. Jyrki aloitti kokinuransa Hangon Casinolla vuonna 1981. jyrki@financier.fi